Αναφορά σε «ισοτιμία» των Τ/κ στα ζητήματα της Αν.Μεσογείου έκανε ο Ερντογάν στη Βάρνα

Αναφορά σε «ισοτιμία» των Τ/κ στα ζητήματα της Αν.Μεσογείου έκανε ο Ερντογάν στη Βάρνα

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε τη Δευτέρα 26/3 ότι οι Τουρκοκύπριοι πρέπει να συμπεριληφθούν ''ισότιμα'' σε ζητήματα που αφορούν την Ανατολική Μεσόγειο.


Σε δηλώσεις στη Βάρνα, μετά τη Σύνοδο ΕΕ-Τουρκίας είπε επίσης ότι συζήτησε με τους Ευρωπαίους ηγέτες τα αναγκαία βήματα που πρέπει να γίνουν προκειμένου να βελτιωθούν οι σχέσεις της `Αγκυρας με την ΕΕ.

Ο κ. Ερντογάν είπε ότι ελπίζει πως οι δύο πλευρές έχουν αφήσει πίσω τους τη δύσκολη περίοδο των κακών σχέσεων. Τόνισε ότι αναμένει από τις Βρυξέλλες στήριξη και όχι επικρίσεις, στον αγώνα του κατά της τρομοκρατίας. Αναφερόμενος στην ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ, είπε ότι θα ήταν "μεγάλο λάθος" να μείνει η χώρα του εκτός της διεύρυνσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE