Άπλωσε δίκτυα… στην Κύπρο ο Αθανασιάδης – Πως έχει η περίπτωση του

Άπλωσε δίκτυα… στην Κύπρο ο Αθανασιάδης – Πως έχει η περίπτωση του

Φούντωσαν οι φήμες τις τελευταίες ώρες ότι ο Στέφανος Αθανασιάδης αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα το καλοκαίρι. Μάλιστα, όπως γράφτηκε, ο Κλάους βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ατρόμητο, αν και το συγκεκριμένο σενάριο διαψεύστηκε κατηγορηματικά από την ομάδα του Περιστερίου.

Πάντως, όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του sportdog.gr, ο Έλληνας φορ ψάχνεται να γυρίσει στη Super League και ο Ατρόμητος φαντάζει ως μια καλή και ελκυστική επιλογή για τον ίδιο. Δεν αποκλείεται δε, να έχουν γίνει οι πρώτες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο φαίνεται πως δεν είναι εύκολο για τον Γιώργο Σπανό να καλύψει ούτε κατά το ήμισυ το κασέ του έμπειρου φορ.

Εξάλλου, ο Κλάους δεν είναι εύκολο να επιστρέψει στην Ελλάδα για χάρη κάποιας άλλης μεγάλης ομάδας, πλην του ΠΑΟΚ. Ο Δικεφάλος του Βορρά είχε προβλέψει κατά την παραχώρηση του διεθνούς άσου στη Μακάμπι και είχε βάλει σχετική ρήτρα για μεταγραφή του παίκτη σε άλλη κορυφαία ελληνική ομάδα, δηλαδή για την ΑΕΚ (είχε ακουστεί παλαιότερα σχετικό ενδιαφέρον) και τον Ολυμπιακό.

Επομένως, οι επιλογές του 30χρονου φορ στην Ελλάδα δεν είναι πολλές, αν φυσικά θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο και από τη στιγμή που στην παρούσα φάση δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να γυρίσει στην ομάδα της καρδιάς του, τον ΠΑΟΚ.

Γι’ αυτό, άλλωστε, ο Στέφανος Αθανασιάδης έχει απλώσει τα δίχτυα και στην Κύπρο. Δεν αποκλείεται, δηλαδή, αν και εφόσον δεν βρει αυτό που ψάχνει στη Super League, να κοιτάξει να συνεχίσει την καριέρα του στη Μεγαλόνησο, εκεί που δεδομένα μπορεί βρει ένα καλό συμβόλαιο και, φυσικά, τον πρωταγωνιστικό ρόλο που αναζητάει τα τελευταία χρόνια για να δώσει ξανά ώθηση στην καριέρα του.

Διαβάστε επίσης:

Πρόταση σε Κλάους!

Πηγή: www.sportdog.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντυπωσιακές εικόνες από την είσοδο του βασιλιά καρνάβαλου στην Πάφο υπό βροχή - Το άρμα με το μαγεμένο δάσος - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Εκοιμήθη ο πατήρ Γεώργιος: Πένθος σε κοινότητα της Λευκωσίας - Σε λαϊκό προσκύνημα το σκήνωμα του
Τι συμβαίνει στο Παιδοογκολογικό; Διαρροές νερού, έντονος θόρυβος- Οι εξηγήσεις του ΟΚΥπΥ
Ανθρωπιστικός Διάδρομος: Μεταφορά γευμάτων από την Κύπρο στη Γάζα – «Συνεργασία για να φτάσουμε σε οικογένειες» - Δείτε βίντεο
Θρίλερ στη Λάρνακα: Αντικρουόμενες εκδοχές για τον θάνατο 72χρονης - Τι λέει η εγγονή, τι απαντά ο ΟΚΥπΥ - Βίντεο
Τρόμος σε πτήση: Κινητήρας εξερράγη στον αέρα, το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση, δείτε βίντεο
Άνοιξαν νέες θέσεις εργασίας στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση - Όλες οι λεπτομέρειες

 

 

 

Υπουργικό: Δικαίωμα ψήφου στον τόπο τους για εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες - Οι αλλαγές που εγκρίθηκαν

Υπουργικό: Δικαίωμα ψήφου στον τόπο τους για εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες - Οι αλλαγές που εγκρίθηκαν

Τη νομοθετική τροποποίηση του περί Αρχείο Πληθυσμού Νόμου ενέκρινε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, δίνοντας το δικαίωμα στους εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες να ψηφίζουν στις Εκλογές ανάδειξης Αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης τόσο με βάση τον τόπο διαμονής τους όσο και με βάση τον τόπο εκτοπισμού τους, κατ’ αντίστοιχο τρόπο που ισχύει για τους εκ πατρογονίας εκτοπισθέντες.

BEST OF TOTHEMAONLINE