Ατάκα-φωτιά από τον Κούγια

Ατάκα-φωτιά από τον Κούγια

H πρόταση της ΑΕΚ για αλλαγή στον κανονισμό περί υποβιβασμού των ομάδων που δεν αδειοδοτούνται δεν πέρασε, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να κινδυνεύει πολύ σοβαρά με υποβιβασμό.

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, δήλωσε ότι ο ίδιος θα ήθελε να αλλάξει η εν λόγω ποινή. Μάλιστα, τόνισε χαρακτηριστικά πως δεν μπορεί να υπογράψει υπέρ του υποβιβασμού του Παναθηναϊκού, ο οποίος θα κάνει φτωχότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά, τα λεγόμενά του:

«Ήταν μια σπουδαία συζήτηση, αν εξαιρέσουμε δυο ατυχείς στιγμές. Το πρώτο ήταν ότι η Superleague αποφάσισε να συμπαρασταθεί στον κ. Βασιλειάδη για τις τροποποιήσεις που ζητάει. Υπήρξε ομόφωνη απόφαση σχετικά μ’ αυτό. Το δεύτερο θέμα το οποίο συζητήσαμε ήταν για το αν θα υπάρχει υποβιβασμός για μια ομάδα λόγω χρεών. Δυστυχώς, τα νέα για τον Παναθηναϊκό δεν είναι καλά. Ψηφίστηκε κατά μεγάλη πλειοψηφία, σε περίπτωση που κάποιος δεν αδειοδοτείται, να πέφτει κατηγορία.

Η θέση είναι σε τέτοιες περιπτώσεις για υποβιβασμό, όμως σαν Κούγιας και σαν ΑΕΛ, δεν μπορούσα να υπογράψω τον υποβιβασμό μιας ομάδας, όπως ο Παναθηναϊκός. Η ΑΕΛ κι εγώ είπαμε να αλλάξει ο κανονισμός, όμως η πλειοψηφία ήταν υπέρ του υποβιβασμού. Το ποδόσφαιρό μας θα είναι πιο φτωχό, όπως ήταν και όταν έλειπε η ΑΕΛ, όμως εγώ δεν μπορώ να βάλω την υπογραφή μου σε κάτι τέτοιο».

Πηγή: www.sportdog.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Μεγάλος στόχος η διασφάλιση υπηρεσιών παιδείας και υγείας σε ορεινές περιοχές»

ΠτΔ: «Μεγάλος στόχος η διασφάλιση υπηρεσιών παιδείας και υγείας σε ορεινές περιοχές»

Στον στόχο της Κυβέρνησης να υπάρχει παροχή υπηρεσιών Παιδείας και Υγείας σε όλες τις κοινότητες της Κύπρου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στα αποκαλυπτήρια του Μνημείου του Νεόφυτου Ροδινού, στην κοινότητα της Ποταμιούς, της επαρχίας Λεμεσού, την οποία για πρώτη φορά επισκέπτεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας