Κίνα: Πορτοκαλί συναγερμός λόγω του ατμοσφαιρικού νέφους

Κίνα: Πορτοκαλί συναγερμός λόγω του ατμοσφαιρικού νέφους

Σε πορτοκαλί από κίτρινο αναβαθμίστηκε το επίπεδο συναγερμού στο Πεκίνο και τη γειτονική πόλη Τιεντσίν της Κίνας, καθώς το νέφος αναμένεται ότι θα «πνίξει» τις δύο περιοχές από την Δευτέρα 26/3 μέχρι και την Τετάρτη 28/3. 


Ο συναγερμός αναβαθμίστηκε στο δεύτερο υψηλότερο επίπεδο και τέθηκε σε ισχύ τα ξημερώματα. 

Οι αρχές επέβαλλαν εκ περιτροπής κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων. Παράλληλα, δόθηκε εντολή στις βιομηχανικές μονάδες να μειώσουν κατά 50% τις εκπομπές ρύπων. Επίσης, τα σχολεία δεν θα πραγματοποιούν υπαίθριες δραστηριότητες. 

Η Κίνα διαθέτει ένα σύστημα προειδοποίησης τεσσάρων επιπέδων για την ατμοσφαιρική ρύπανση, με το κόκκινο να είναι το υψηλότερο, ακολουθούμενο από το πορτοκαλί, το κίτρινο και το μπλε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE