Βρέθηκαν πτώματα μεταναστών σε προχωρημένη σήψη στην Αλεξανδρούπολη

Βρέθηκαν πτώματα μεταναστών σε προχωρημένη σήψη στην Αλεξανδρούπολη

Οι σοροί δύο ατόμων, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, βρέθηκαν σε κτίριο μέσα στο εγκαταλελειμμένο χωριό Πόταμος του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, από τα έως τώρα στοιχεία εκτιμάται ότι πρόκειται για παράτυπους μετανάστες, άνδρα και γυναίκα μεταξύ 35 και 40 ετών, ο θάνατος των οποίων προήλθε από εγκληματική ενέργεια.

Εντός του κτιρίου που χρησιμοποιείται για εκδηλώσεις πολιτιστικού συλλόγου δύο-τρεις φορές τον χρόνο, υπήρχαν ίχνη συμπλοκής, ενώ δεν βρέθηκαν έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα των δύο ατόμων.

Η νεκροτομή, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, αναμένεται να δώσει περισσότερα στοιχεία ως προς τα ακριβή αίτια θανάτου.

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE