ΑΚΙΝΤΖΙ: 'Η λανθασμένη πολιτική των Ε/κ εργαλείο στα χέρια της ΕΕ'

ΑΚΙΝΤΖΙ: 'Η λανθασμένη πολιτική των Ε/κ εργαλείο στα χέρια της ΕΕ'

Η λανθασμένη πολιτική που ακολουθεί η ελληνοκυπριακή πλευρά είναι εργαλείο στα χέρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης ισχυρίστηκε ο ηγέτης των Τ/κ Μουσταφά Ακιντζί σημειώνοντας παράλληλα ότι, η λανθασμένη αυτή πολιτική το μόνο που πετυχαίνει είναι να επηρεάζει τη λύση του Κυπριακού.

Σε ομιλία του σε φεστιβάλ στο κατεχόμενο χωριό Άγιος Συμεών, ο κ. Ακιντζί αναφέρθηκε, σύμφωνα με τα σημερινά τ/κ ΜΜΕ, και στο θέμα του φυσικού αερίου λέγοντας ότι η ε/κ πλευρά απορρίπτει την πρόταση της τ/κ πλευράς να δημιουργηθεί κοινή επιτροπή για τη διαχείριση του θέματος.

Σχετικά με την καταδίκη της ΕΕ στις ενέργειες της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο, ο Μουσταφά Ακιντζί είπε ότι, η καταδίκη αυτή ουσιαστικά επηρεάζει και τους Τουρκοκυπρίους και τα δικαιώματα τους αλλά παράλληλα επιτρέπει την μονιμοποίηση της διαίρεσης του νησιού.

Συνεχίζοντας ο Τ/κ ηγέτης, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αναφέρθηκε και στη Διάσκεψη στη Βάρνα και είπε ότι η συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στην Βάρνα έπρεπε να χαροποιεί και την Κύπρο «αφού η ομαλοποίηση των σχέσεων ΕΕ με την Τουρκία είναι θετική εξέλιξη και για την ΕΕ και για την Τουρκία αλλά και για την Κύπρο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE