Kλειστή η πόρτα για Μαργκάσα! Τι είπε ο πρόεδρος

Kλειστή η πόρτα για Μαργκάσα! Τι είπε ο πρόεδρος

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Αντώνης Τζιωνής, μίλησε το μεσημέρι στον Άστρα, μεταξύ άλλων για την… υπόθεση Ρενάτο Μαργκάσα. 

«Δεν συμμεριζόμαστε όσα λέγονται και γράφονται γι αυτόν, αλλά έχει ενημερωθεί από μένα πριν δέκα μέρες, είναι ότι είναι εκτός ομάδας. O Μαργκάσα έχει προβεί σε ενέργειες, όπου ουσιαστικά έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας. 

Πριν τον ενημερώσουμε για αποφάσεις που έλαβε ο προηγούμενος προπονητής, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από το κύπελλο. Δεν περίμενε και δεν μπήκε στον κόπο, να ακούσει τις απόψεις του σωματείου. Κάποιες ενέργειες του μας ενόχλησαν. Περιμέναμε να διαχειριστεί με διαφορετικό τρόπο την κατάσταση». 

Για τους άλλους δυο Πορτογάλους, Άλεξ Σοάρες και Λόπες, ο διοικητικός ηγέτης των πρασίνων, ανέφερε ότι είναι στη διάθεση του νέου προπονητή, όπως και του νέου Δ.Σ. που θα προκύψει από την γενική συνέλευση του Απρίλη. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE