Στο λιμάνι Λεμεσού παραμένουν τα δυο ερευνητικά της ExxonMobil

Στο λιμάνι Λεμεσού παραμένουν τα δυο ερευνητικά της ExxonMobil

 Δεν αναχώρησε τελικά για το τεμάχιο 10, το ερευνητικό σκάφος της Exxon Mobil, Ocean Investigator, το οποίο παραμένει στο ελλιμενισμένο στο λιμάνι Λεμεσού, μαζί με το δεύτερο σκάφος του πετρελαϊκού κολοσσού, Med Surveyor.

Όταν βρέθηκε για πρώτη φορά στο λιμάνι Λεμεσού, στις 14 Μαρτίου, το Ocean Investigator είχε δηλωθεί για παραμονή μέχρι τις 24 Μαρτίου, ωστόσο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, η παραμονή του ανανεώθηκε, χωρίς να διευκρινίζεται για πόσο ακόμη.

Υπενθυμίζεται,πως το δεύτερο σκάφος, Med Surveyor, που έφτασε για πρώτη φορά στο λιμάνι Λεμεσού στις 15 Μαρτίου, πραγματοποίησε περιβαλλοντικές έρευνες στο τεμάχιο 10 και επέστρεψε στο λιμάνι την περασμένη Παρασκευή.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht