Στην Ιορδανία ο Νίκος Χριστοδουλίδης - Το πλαίσιο των συναντήσεων

Στην Ιορδανία ο Νίκος Χριστοδουλίδης - Το πλαίσιο των συναντήσεων

Διμερείς σχέσεις, τριμερείς συνεργασίες, Κυπριακό και περιφερειακά ζητήματα θα συζητήσει στην Ιορδανία ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης με τον ομόλογο του.

Ο κ. Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα για επίσκεψη εργασίας στην Ιορδανία στο πλαίσιο της περιοδείας του στην περιοχή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΤΠ, ο Υπουργός Εξωτερικών θα έχει στην Ιορδανία κατ’ ιδίαν συνάντηση και θα παρακαθίσει σε συνομιλίες με τον ομόλογο του Υπουργό Εξωτερικών και Αποδήμων Ayman H.Safadi στο πλαίσιο της οποίας θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, οι διμερείς σχέσεις Κύπρου-Ιορδανίας, η τριμερής συνεργασία Κύπρου-Ιορδανίας-Ελλάδας, το Κυπριακό, οι σχέσεις ΕΕ-Ιορδανίας, οι εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο και περιφερειακά ζητήματα.

Κατά την παραμονή του στο Αμμάν ο κ. Χριστοδουλίδης θα έχει ακρόαση με την Α.Μ. Ιορδανό Βασιλέα Abdullah IIbin Al-Hussein, ενώ θα συναντηθεί και με τον Πρόεδρο της Γερουσίας κ. Faisalal-Fayez.

Από την Ιορδανία, ο Υπ. Εξωτερικών θα μεταβεί στο Λίβανο στις 28 Μαρτίου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE