Με την κοιλιά στο στόμα η αγαπημένη του Κύπριου ποδοσφαιριστή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με την κοιλιά στο στόμα η αγαπημένη του Κύπριου ποδοσφαιριστή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Λίγες μέρες μείνανε για να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Κύπριο άσσο των γηπέδων αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να κάνει τις βόλτες της. 

Με χαμηλά παπούτσια και ένα χαριτωμένο φορεματάκι η Οδύσσεια Τσελεπή Γεωργίου εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό της Άνοιξης για μια βόλτα με τον αγαπημένο της, και πατέρα του παιδιού που κουβαλά στα σπλάχνα της. 

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία που ακολουθεί ο Νικόλας Εγγλέζος καμαρώνει ποζάροντας δίπλα στην σύντροφό του. 

Η μπέμπα θα πάρει το όνομα Γεωργία και οι ευτυχισμένοι γονείς της Νικόλας Εγγλέζου και Οδύσσεια Τσελεπή ανυπομονούν να την κρατήσουν στα χέρια τους. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.