Με την κοιλιά στο στόμα η αγαπημένη του Κύπριου ποδοσφαιριστή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με την κοιλιά στο στόμα η αγαπημένη του Κύπριου ποδοσφαιριστή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Λίγες μέρες μείνανε για να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Κύπριο άσσο των γηπέδων αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να κάνει τις βόλτες της. 

Με χαμηλά παπούτσια και ένα χαριτωμένο φορεματάκι η Οδύσσεια Τσελεπή Γεωργίου εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό της Άνοιξης για μια βόλτα με τον αγαπημένο της, και πατέρα του παιδιού που κουβαλά στα σπλάχνα της. 

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία που ακολουθεί ο Νικόλας Εγγλέζος καμαρώνει ποζάροντας δίπλα στην σύντροφό του. 

Η μπέμπα θα πάρει το όνομα Γεωργία και οι ευτυχισμένοι γονείς της Νικόλας Εγγλέζου και Οδύσσεια Τσελεπή ανυπομονούν να την κρατήσουν στα χέρια τους. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Πρόσωπα χωρίς πολιτικό σχέδιο - Η σύγχυση ενόψει του 2028

ΔΗΣΥ: Πρόσωπα χωρίς πολιτικό σχέδιο - Η σύγχυση ενόψει του 2028

Η ενόχληση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου Δημήτρη Δημητρίου, για την απουσία ουσιαστικής πολιτικής συζήτησης, η άρνηση του Λουκά Φουρλά να διεκδικήσει το χρίσμα και οι εξηγήσεις της Αννίτας Δημητρίου, για την απόσυρσή της, συνθέτουν ένα σκηνικό εσωστρέφειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE