Σοβαρό τροχαίο με τραυματία τετράμηνο βρέφος στα Κατεχόμενα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σοβαρό τροχαίο με τραυματία τετράμηνο βρέφος στα Κατεχόμενα  - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με την ανατροπή του ενός από τα δυο οχήματα σημειώθηκε στα Κατεχόμενα. 

Στο νοσοκομείο της κατεχόμενης Λευκωσίας νοσηλεύεται βρέφος 4 μηνών και άλλα τέσσερα πρόσωπα μετά από τροχαίο.

Όπως γραφεί η τουρκοκυπριακή ιστοσελίδα, Kibris, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (25/03) στον δρόμο που οδηγηθεί από το Τρίικωμο στην Τύμπου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, κάτω από άγνωστες συνθήκες, 60χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος του με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο όχημα που οδηγούσε 53χρονος με συνοδηγό 29χρονη και ένα βρέφος μόλις 4 μηνών.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν όλοι οι εμπλεκόμενοι καθώς και το 4 μηνών βρέφος. Όλοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείου της κατεχομένης Λευκωσίας για περίθαλψη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE