ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ντρόουν σταματούν τους κυνηγούς αμπελοπουλιών οι στρατιώτες των βάσεων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με ντρόουν σταματούν τους κυνηγούς αμπελοπουλιών οι στρατιώτες των βάσεων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην υπηρεσία της καμπάνιας εναντίον των παράνομων παγίδων έθεσε η στρατιωτική αστυνομία των βάσεων ντρόουν και διόπτρες νυκτός.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι διέλυσαν έτσι μεγάλες ποσότητες δικτύων που χρησιμοποιούσαν οι κυνηγοί.

Οι Βρετανοί, μάλιστα, κάνουν λόγο για εγκληματικές συμμορίες που απομυζούν «χιλιάδες λίρες» από αυτό το «βάναυσο και βάρβαρο» εμπόριο.

«Χάρη στη φανταστική δουλειά των ενόπλων δυνάμεων και της αστυνομίας των κυρίαρχων βάσεων η θανάτωση των πουλιών που σκοτώνονται στις βάσεις έπεσε κατά 70%», σύμφωνα με τον Γκάβιν Ουίλιαμσον, υπεύθυνο Ασφαλείας.

Όπως αναφέρεται στην Telegraph περισσότερα από 260.000 αμπελοπούλια και άλλα πουλιά, παγιδεύτηκαν και σκοτώθηκαν το φθινόπωρο σε «βρετανικό έδαφος».

Κρυμμένες κάμερες, ντρόουν και διόπτρες τίθενται στην υπηρεσία των Βρετανών για να σταματήσουν το «βάρβαρο» αυτό εμπόριο των Κυπρίων.

Πιθανώς, να χρησιμοποιήσουν τους στρατιώτες των Βάσεων για να σταματήσουν και ένα άλλο βάρβαρο κυνήγι, αυτό της αλεπούς, που φτάνει τα επίπεδα εθνικού σπορ στη Μεγάλη Βρετανία…

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου του Ιρανού προέδρου - «Δεν υπάρχει ίχνος ζωής»

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Δεν φεύγει η σκόνη από την ατμόσφαιρα - Μέχρι πού θα φτάσει ο υδράργυρος σήμερα



Ιράν: Νεκρός ο πρόεδρος Ραϊσί και ο υπουργός Εξωτερικών - Το ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας

Ιράν: Νεκρός ο πρόεδρος Ραϊσί και ο υπουργός Εξωτερικών - Το ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας

Τον θάνατο του προέδρου του Ιράν, Εμπραχίμ Ραϊσί και του υπουργού Εξωτερικών της χώρας, Χουσέιν Αμιραμπντολαχιάν, ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας λίγη ώρα μετά τον εντοπισμό των συντριμμιών του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν και το οποίο συνετρίβη το απόγευμα της Κυριακής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top