ΚΥΠΡΟΣ: Νέες εκποιήσεις μετά το Πάσχα – Τιμές μέχρι €200.000

ΚΥΠΡΟΣ: Νέες εκποιήσεις μετά το Πάσχα – Τιμές μέχρι €200.000

Στο σφυρί βγαίνουν μετά το Πάσχα διαμερίσματα, σπίτια, οικόπεδα και χωράφια αξίας αρκετών εκατομμυρίων σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών.

Σύμφωνα με τη Θεανώ Θειοπούλου («Ο Φιλελεύθερος») οι τιμές προς πώληση είναι κάτω από 200.000 ευρώ, ενώ υπάρχουν ακίνητα χωρίς επιφυλασσόμενη τιμή.
Αυτό σημαίνει ότι δοκιμάζουν την τύχη τους για δεύτερη φορά, καθώς δεν υπήρξε ενδιαφέρον στην πρώτη.

Ενδεικτικά, στη Λευκωσία υπάρχει διαμέρισμα προς πώληση με επιφυλασσόμενη τιμή 148.500 ευρώ, οικόπεδο στον Στρόβολο 260.000, οικόπεδο 549 τ.μ. με τιμή πώλησης 362.800.

Στη Λεμεσό διαμέρισμα 123 τ.μ. πωλείται 200.000 ευρώ και χωράφι 198.400 ευρώ.

Κατοικία στην Αγία Νάπα έχει αρχική τιμή 282.000, οικόπεδο 611 τ.μ. τιμή 101.600 ευρώ.

Στη Λάρνακα ημιτελής κατοικία έχει τιμή πώλησης 170.500 ευρώ και στην Πάφο οικόπεδο με τρεις κατοικίες έχει τιμή πώλησης 841.050 ευρώ.

Στην επαρχία Αμμοχώστου δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εκποιήσεις για τον Απρίλιο.

Οι διαδικασίες των εκποιήσεων έχουν φτωχά αποτελέσματα προς στιγμήν. Όπως αναφέρει η Κεντρική Τράπεζα έχουν πωληθεί 138 ακίνητα από τα 4.260 για τα οποία στάλθηκαν επιστολές από τις τράπεζες.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.