ΚΥΠΡΟΣ: Νέες εκποιήσεις μετά το Πάσχα – Τιμές μέχρι €200.000

ΚΥΠΡΟΣ: Νέες εκποιήσεις μετά το Πάσχα – Τιμές μέχρι €200.000

Στο σφυρί βγαίνουν μετά το Πάσχα διαμερίσματα, σπίτια, οικόπεδα και χωράφια αξίας αρκετών εκατομμυρίων σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών.

Σύμφωνα με τη Θεανώ Θειοπούλου («Ο Φιλελεύθερος») οι τιμές προς πώληση είναι κάτω από 200.000 ευρώ, ενώ υπάρχουν ακίνητα χωρίς επιφυλασσόμενη τιμή.
Αυτό σημαίνει ότι δοκιμάζουν την τύχη τους για δεύτερη φορά, καθώς δεν υπήρξε ενδιαφέρον στην πρώτη.

Ενδεικτικά, στη Λευκωσία υπάρχει διαμέρισμα προς πώληση με επιφυλασσόμενη τιμή 148.500 ευρώ, οικόπεδο στον Στρόβολο 260.000, οικόπεδο 549 τ.μ. με τιμή πώλησης 362.800.

Στη Λεμεσό διαμέρισμα 123 τ.μ. πωλείται 200.000 ευρώ και χωράφι 198.400 ευρώ.

Κατοικία στην Αγία Νάπα έχει αρχική τιμή 282.000, οικόπεδο 611 τ.μ. τιμή 101.600 ευρώ.

Στη Λάρνακα ημιτελής κατοικία έχει τιμή πώλησης 170.500 ευρώ και στην Πάφο οικόπεδο με τρεις κατοικίες έχει τιμή πώλησης 841.050 ευρώ.

Στην επαρχία Αμμοχώστου δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εκποιήσεις για τον Απρίλιο.

Οι διαδικασίες των εκποιήσεων έχουν φτωχά αποτελέσματα προς στιγμήν. Όπως αναφέρει η Κεντρική Τράπεζα έχουν πωληθεί 138 ακίνητα από τα 4.260 για τα οποία στάλθηκαν επιστολές από τις τράπεζες.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Η αποχή δεν είναι απλώς ένας αριθμός. Είναι μήνυμα. Και στις βουλευτικές εκλογές του 2021, το μήνυμα αυτό έγινε πιο ηχηρό από ποτέ. Πάνω από ένας στους τρεις πολίτες επέλεξε να μην πάει στις κάλπες. Δεν πρόκειται για αδιαφορία με την απλοϊκή έννοια που συχνά της αποδίδεται. Πρόκειται για μια συνειδητή στάση, που κρύβει θυμό, απογοήτευση και βαθιά απαξίωση προς το πολιτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE