Τρελή πορεία και πρωταθλήτρια

Τρελή πορεία και πρωταθλήτρια

Μια αγωνιστική πριν από το φινάλε του Πρωταθλήματος Νέων U19 Β’ Κατηγορίας η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών κατέκτησε τον τίτλο.

Μετά το νικηφόρο 4-0 επί του ΘΟΪ Λακατάμιας έφτασε στους 69 βαθμούς, τρεις περισσότερους από την Ένωση που σήμερα νίκησε στο Παραλίμνι με 9-1 την Ολυμπιάδα Λυμπιών.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας, καθώς εκκρεμεί η 26η αγωνιστική, ευνοείται η Καρμιώτισσα.

Η ομάδα των Πολεμιδιών στη διαδρομή των 25 αγωνιστικών πανηγύρισε 23 νίκες και δέχτηκε 2 ήττες. Πέτυχε τα περισσότερα τέρματα (127) και δέχτηκε τα λιγότερα (14).

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE