Στην Πάφο και με «βλαστάρι» πρώην Κύπριου παικταρά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην Πάφο και με «βλαστάρι» πρώην Κύπριου παικταρά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Νικόλας Ιωάννου, την Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018, βρέθηκε στην Πάφο.

Υπήρχε λόγος, μιας και ο αδερφός του Κυριάκος, ο άλλος γιος του Κύπριου προπονητή (πρώην αμυντικού) Δημήτρη Ιωάννου, έχει τα γενέθλια του.

Καλεσμένος στα γενέθλια ήταν και ο Άνθιμος Σαμψών.  Ο γιος του Γιαννάκη Σαμψών με σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα σε ομάδες της Πάφου, όπως και σε ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ.

Ο Άνθιμος Σαμψών, ο οποίος είναι ποδοσφαιριστής στις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ στο κλιμάκιο Πάφου, δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τον Κύπριο αμυντικό, Νικόλα Ιωάννου.

Διαβάστε επίσης:

Πρώην παίκτης του ΑΠΟΕΛ, τα σαρώνει όλα ως προπονητής και… κόντρα στους αιώνιους (vid-pcs)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE