«Χρονια Πολλά Ελλάδα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Χρονια Πολλά Ελλάδα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Για ακόμη μία φορά οι Μιλγουόκι Μπακς τίμησαν την Ελλάδα, λόγω της καταγωγής του αστέρα των «ελαφιών», Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ένα «τιτίβισμα» γραμμένο στα ελληνικά αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Twitter, μέσω του οποίου οι Μπακς ευχήθηκαν «Χρονια Πολλά Ελλάδα», ανήμερα της εθνικής επετείου της της χώρας μας για την επανάσταση της 25ης Μαρτίου.

Η ευχή είναι γραμμένη στην ελληνική και συνοδεύεται από φωτογραφία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον ηγέτη των Μπακς να έχει περάσει την ελληνική σημαία στους ώμους του, «φορώντας» παράλληλα το αφοπλιστικό χαμόγελο του.

Η κίνηση της ομάδας του Giannis, αποτελεί φυσικά αναγνώριση του κορυφαίου αυτή τη στιγμή εν ενεργεία μπασκετμπολίστα της Ελλάδας που αγωνίζεται στο «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ, με τα «ελάφια» να τιμούν τον ίδιο, την καταγωγή του, αλλά και τους ομογενείς που βρίσκονται στις ΗΠΑ και φροντίζουν να «γεμίζουν» τις κερκίδες σε κάθε επίσκεψη του Greek Freak σε διαφορετική Πολιτεία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE