Η περιοχή της Ελλάδας όπου η μοιχεία δεν ήταν αδίκημα

Η περιοχή της Ελλάδας όπου η μοιχεία δεν ήταν αδίκημα

Ο τραυματισμός ενός άντρα, τον Δεκέμβριο του 1960 και το ρεπορτάζ ενός δημοσιογράφου για τις συνθήκες του ατυχήματος, έφεραν στο φως τα αποκαλούμενα από τους δημοσιογράφους «Ιψενικά Τρίγωνα» στη Χώρα Γορτυνίας.

Το σκάνδαλο ξέσπασε όταν ο ρεπόρτερ πλησίασε ανυποψίαστος τη γυναίκα που καθόταν δίπλα στον τραυματισμένο άντρα της. Εκείνη με αφοπλιστική ειλικρίνεια του είπε: «Εγώ είμαι η δεύτερη γυναίκα, έχουμε ένα παιδί μαζί και τώρα είμαι έγκυος στο δεύτερο.

Δεν είμαστε παντρεμένοι. Να σας πει η σύζυγός του τι συνέβη που κάθεται δίπλα μου».

Διαβάστε όλο το άρθρο στην Μηχανή Του Χρόνου πατώντας εδώ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

Σε μια εποχή όπου η ενημέρωση εξελίσσεται με ταχύτητα… πρωταθλητισμού, το Themasports πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό άλμα στο μέλλον. Παρουσιάζει τη νέα του εικόνα, τη νέα του φιλοσοφία, αλλά και έναν ανανεωμένο αέρα που στοχεύει να αλλάξει τα δεδομένα στο αθλητικό ρεπορτάζ στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE