ΠΑΦΟΣ: Φώναζε και προκαλούσε φασαρία- Κατέληξε με χειροπέδες

ΠΑΦΟΣ: Φώναζε και προκαλούσε φασαρία- Κατέληξε με χειροπέδες

Συνελήφθη την Κυριακή 25/3 στην Πάφο για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση 43χρονος σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση μέθης και πρόκλησης ανησυχίας.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 43χρονος προκαλούσε ανησυχία. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή και έγιναν συστάσεις στον 43χρονο να σταματήσει, χωρίς ωστόσο αυτός να συμμορφωθεί. Αντίθετα συνέχιζε να προκαλεί οχληρία και να φωνάζει μεγαλοφώνως.

Ακολούθως οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του.

Το Γραφείο Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνά την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE