ΠΑΦΟΣ: Φώναζε και προκαλούσε φασαρία- Κατέληξε με χειροπέδες

ΠΑΦΟΣ: Φώναζε και προκαλούσε φασαρία- Κατέληξε με χειροπέδες

Συνελήφθη την Κυριακή 25/3 στην Πάφο για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση 43χρονος σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση μέθης και πρόκλησης ανησυχίας.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 43χρονος προκαλούσε ανησυχία. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή και έγιναν συστάσεις στον 43χρονο να σταματήσει, χωρίς ωστόσο αυτός να συμμορφωθεί. Αντίθετα συνέχιζε να προκαλεί οχληρία και να φωνάζει μεγαλοφώνως.

Ακολούθως οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του.

Το Γραφείο Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνά την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE