ΚΑΙΡΟΣ: Επανέρχεται η σκόνη και ίσως βροχές

ΚΑΙΡΟΣ: Επανέρχεται η σκόνη και ίσως βροχές

Ασθενής ψηλή πίεση θα επηρεάσει παροδικά την περιοχή.



Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις κατά διαστήµατα. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη ενώ µέχρι το βράδυ θα υποχωρήσει. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και στα νότια το απόγευµα µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα δυτικά και τα βόρεια το πρωί ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 20 στα δυτικά, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα καταστούν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη εκτός από τα δυτικά και τα βόρεια όπου θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Από την Τρίτη αναµένεται αραιή σκόνη στην ατµόσφαιρα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο, περισσότερο αισθητή στα ορεινά και το εσωτερικό.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, κυρίως από µέσες και ψηλές νεφώσεις. Τοπικά δεν αποκλείεται να πέσουν ελαφρές βροχές. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE