ΚΟΡΝΟΣ: Άφωνοι οι οδηγοί! Αυτοκίνητο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας

ΚΟΡΝΟΣ: Άφωνοι οι οδηγοί! Αυτοκίνητο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας

Μπροστά σε ένα «σκηνικό» που δύσκολα συναντάς βρέθηκαν οδηγοί που κινούνταν το  βράδυ του Σαββάτου 24/3 στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας παρά το χωριό Κόρνος.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ήταν γύρω στις 20:10 όταν οδηγός οχήματος  μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας του αυτοκινητοδρόμου, οδηγώντας μάλιστα στη δεξιά λωρίδα, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του αλλά και την ασφάλεια των υπόλοιπων οδηγών.

Τα κορναρίσματα φαίνεται να μην τον πτόησαν αφού συνέχισε κανονικά την πορεία του ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε από οδηγούς και η Αστυνομία που κάνει προσπάθειες να τον εντοπίσει αν και πιθανόν να έχει βγει από κάποια έξοδο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE