Πόζαρε με τον τίτλο του πρωταθλητή και ο Αυγουστή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πόζαρε με τον τίτλο του πρωταθλητή και ο Αυγουστή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Διπλή χαρά για τον Αυγουστή Αυγουστή (αδελφός του Σωφρόνη Αυγουστή), ο οποίος είναι Διοικητικό στέλεχος του Κούρρη Ερήμης.

Ο κ.Αυγουστή από το βράδυ του Σαββάτου (24/03) πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ομάδα του, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η 24η Μαρτίου είναι και η γενέθλια μέρα του παράγοντα του Κούρρη Ερήμης.

Για τον Αυγουστή Αυγουστή τόσο η κατάκτηση του τροπαίου, όσο και η άνοδος της ομάδας του ήταν ίσως τα καλύτερα δώρα για τα γενέθλια του.

Κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών πάντως δεν έχασε την ευκαιρία να πιάσει και το βαρύτιμο τρόπαιο στα χέρια του.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.