«Πονοκέφαλος» με Αντόνια – Έφυγε τραυματίας από το γήπεδο

«Πονοκέφαλος» με Αντόνια – Έφυγε τραυματίας από το γήπεδο

  Ο Ζαρσίνιο Αντόνια είναι ένας από τους παίκτες της Ομόνοιας, ο οποίος θεωρείται βασικός και ενδεκαδατός.

Ο παίκτης από το Κουρασάο, κλήθηκε από τον Ομοσπονδιακό του τεχνικό για το φιλικό με την Βολιβία, ωστόσο στο 22ο λεπτό ο Αντόνια χρειάστηκε να αποχωρήσει από το γήπεδο τραυματίας, ενώ προηγουμένως είχε σωριαστεί στο χορτάρι.

Πάντως από το βίντεο του φιλικού φαίνεται ότι ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας να αποχώρησε από το γήπεδο αναγκαστικά έχοντας μυϊκό τραυματισμό, ωστόσο τις επόμενες μέρες θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις οι οποίες θα καταδείξουν το πρόβλημα του ακραίου επιθετικού των «πρασίνων».

Σίγουρα η ανησυχία του Γέσπερ Φρέντεμπεργκ, του νέου τεχνικού της Ομόνοιας είναι άρκετα έντονη καθώς ο Αντόνια είναι ο πρώτος παίκτης συμμετοχές στο πρωτάθλημα μαζί με τον Ματ Ντάρμπισαιρ.

Ο Αντόνια την φετινή σεζόν, μετρά συνολικά 28 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και 2 συμμετοχές σε κύπελλο οι οποίες μεταφράζονται σε 1797 και 136 λεπτά αντίστοιχα, ενώ σε αυτές κατάφερε να πετύχει και ένα γκολ.

Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι η Εθνική ομάδα του παίκτης της Ομόνοιας εξήλθε ισόπαλη 1-1 με την Βολιβία.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE