Καθηγήτρια έκανε σεξ με 13χρονο μαθητή της

Καθηγήτρια έκανε σεξ με 13χρονο μαθητή της

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι μιας μικρής πόλης της Αριζόνα μετά την αποκάλυψη ότι μια παντρεμένη 27χρονη καθηγήτρια είχε σεξουαλική σχέση μ’ έναν 13χρονο μαθητή της -και ίσως και με άλλους, όπως λένε οι Αρχές.

 

Η Μπρίτανι Ζαμόρα συνελήφθη λίγες ώρες αφότου οι γονείς του μαθητή ενημέρωσαν για την ανάρμοστη σχέση της με τον γιο τους τον διευθυντή του σχολείου Las Brisas Academy της πόλης Γκούντγιαρ, ο οποίος και ειδοποίησε την αστυνομία.

Οι γονείς αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε από μια εφαρμογή που είχαν εγκαταστήσει στο κινητό του γιου τους για να παρακολουθούν τα μηνύματα που έστελνε και δεχόταν και η οποία εντόπιζε λέξεις που πρόδιδαν ανάρμοστη συμπεριφορά.

Τράβηξαν φωτογραφίες από συγκεκριμένα μηνύματα που αποδείκνυαν ότι η σχέση του γιου τους με την καθηγήτριά του ήταν σεξουαλικής φύσης κι ότι 

Η 27χρονη αντιμετωπίζει τώρα κατηγορίες για αποπλάνηση ανηλίκου ενώ ερευνώνται οι ηλεκτρονικοί της λογαριασμοί για να διαπιστωθεί εάν έχει προσεγγίσει κι άλλους μαθητές της.

Είναι παντρεμένη εδώ και τρία χρόνια με τον εφηβικό της έρωτα, τον Ντάνιελ Ζαμόρα και δεν έχουν αποκτήσει παιδιά.

 

Από iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE