Επιστρέφει στην πολιτική μετά από πέντε μήνες 'τιμωρία' ο Σαλαφώρης -Σεξισμός κατά Ειρήνης

Επιστρέφει στην πολιτική μετά από πέντε μήνες 'τιμωρία' ο Σαλαφώρης -Σεξισμός κατά Ειρήνης

Ένα πρόσωπο ξεχώρισε μετά την δημοσίευση των εκλεκτών του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Του Ιάκωβου Ιακώβου

Το όνομα του Παναγιώτη Σαλαφώρη ξεχωρίζει από τα 43 ονόματα συμβούλων που ζήτησε η κυβέρνηση.

Μεγάλη είναι η συζήτηση που γίνεται στο διαδίκτυο για το όνομα του Παναγιώτη Σαλαφώρη αφού απολύθηκε από το Δημοκρατικό Συναγερμό όπου εργαζόταν ως λειτουργός επικοινωνίας λόγω του ότι σε μια ανάρτηση του θεωρήθηκε ότι έκανε σεξιστικό σχόλιο προς την Εκπρόσωπο Τύπου του Επιτελείου Σταύρου Μαλά Ειρήνης Χαραλαμπίδου.

Συγκεκριμένα σχολιάζοντας την εμφάνιση της έγραψε ότι «Έτσι πρέπει να γίνονται οι δηλώσεις με λεοπαρδαλέ, βυζί έξω και στραβό σασί» συνοδεύοντας το με την φωτογραφία της κ. Χαραλαμπίδου.

Παρά το γεγονός ότι μετά το σούσουρο που επικράτησε απολογήθηκε στην κ. Χαραλαμπίδου με νεότερη του ανάρτηση, το ΔΗΣΥ και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου με δική του πρωτοβουλία αποφάσισε την απομάκρυνση του από έμμισθο προσωπικό.

Όμως οι προσλήψεις που προσπαθεί να κάνει η Κυβέρνηση δείχνουν ότι η «τιμωρία» του κράτησε για μόλις 5 μήνες.

Τα πάντα όμως εξαρτώνται κατά πόσο η βουλή θα εγκρίνει την αποδέσμευση του κονδυλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE