«Καρφωμένα» τα μάτια στον Πίερο… – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Καρφωμένα» τα μάτια στον Πίερο… – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Πιέρος ήρθε στην Κύπρο για να αγωνιστεί στο φιλικό με την Εθνική Μαυροβουνίου…

Ο Διεθνής Κύπριος ποδοσφαιριστής φυσικά δεν ήρθε μόνος από την Δανία και την Κοπεγχάγη καθώς   τον ακολούθησε η Μαρία Κορτζιά.

Η Μαρία Κορτζιά πάντως δεν έχασε την ευκαιρία να πάει και στο ΓΣΠ για να δει από κοντά την Εθνική, έχοντας «καρφωμένα» τα μάτια της στον άσσο της Κοπεγχάγης.

Οι λιγοστοί οπαδοί και η Μαρία Κορτζιά που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου δεν απόλαυσαν τέρματα καθώς το παιχνίδι έληξε  ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.