ΤΡΟΧΑΙΟ-ΑΣΤΡΟΜΕΡΙΤΗΣ: Τρακτέρ συγκρούστηκε με σαλούν – Δύο τραυματίες στο Γενικό

ΤΡΟΧΑΙΟ-ΑΣΤΡΟΜΕΡΙΤΗΣ: Τρακτέρ συγκρούστηκε με σαλούν – Δύο τραυματίες στο Γενικό

Δύο είναι τελικά οι τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας από το τροχαίο που σημειώθηκε στην περιοχή Αστρομερίτη.

Όπως είχε δημοσιεύσει το ThemaOnline, το τροχαίο, που κρίθηκε ως σοβαρό, σημειώθηκε γύρω στις 19:00 στο ύψος γνωστού αρτοποιείου στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, στη σύγκρουση, που σημειώθηκε στον δρόμο Αστρομερίτη-Τροόδους, ενεπλάκησαν αυτοκίνητο Σαλούν με γεωργικό όχημα κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.

Στη σκηνή έσπευσαν δύο ασθενοφόρα, τα οποία παρέλαβαν δύο τραυματίες και τους μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η κατάσταση της υγείας τους παραμένει προς το παρόν άγνωστη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE