Μπορεί να μην παίζουν όμως πήγαν ΓΣΠ να δουν Εθνική – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μπορεί να μην παίζουν όμως πήγαν ΓΣΠ να δουν Εθνική – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Βλάντιμιρ Μπόλιεβιτς βρέθηκε στο ΓΣΠ για να παρακολουθήσει το φιλικό της Εθνικής Κύπρου με την Εθνική Μαυροβούνιου.

Ο φακός του Savvides Press δεν συνέλαβε μόνο του τον Μπόλιεβιτς στην κερκίδα, καθώς δίπλα του ήταν και ένας άλλος πάικτης της ΑΕΚ που ακούει στο όνομα Μούσιτς και ως γνωστόν οι δυο ποδοσφαιριστές διατηρούν αρκετά καλές φιλικές σχέσεις.

Φυσικά ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, ο οποίος τέθηκε εκτός πλάνων από τον Ιδιάκεθ από τους «κιτρινοπρασίνους», είχε ένα λόγο περισσότερο να βρεθεί το απόγευμα στο ΓΣΠ καθώς έχει καταγωγή από το Μαυροβούνιο.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, είναι και Διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, όμως δεν κλήθηκε να αγωνιστεί στο σημερινό φιλικό.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE