Μπορεί να μην παίζουν όμως πήγαν ΓΣΠ να δουν Εθνική – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μπορεί να μην παίζουν όμως πήγαν ΓΣΠ να δουν Εθνική – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Βλάντιμιρ Μπόλιεβιτς βρέθηκε στο ΓΣΠ για να παρακολουθήσει το φιλικό της Εθνικής Κύπρου με την Εθνική Μαυροβούνιου.

Ο φακός του Savvides Press δεν συνέλαβε μόνο του τον Μπόλιεβιτς στην κερκίδα, καθώς δίπλα του ήταν και ένας άλλος πάικτης της ΑΕΚ που ακούει στο όνομα Μούσιτς και ως γνωστόν οι δυο ποδοσφαιριστές διατηρούν αρκετά καλές φιλικές σχέσεις.

Φυσικά ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, ο οποίος τέθηκε εκτός πλάνων από τον Ιδιάκεθ από τους «κιτρινοπρασίνους», είχε ένα λόγο περισσότερο να βρεθεί το απόγευμα στο ΓΣΠ καθώς έχει καταγωγή από το Μαυροβούνιο.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, είναι και Διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, όμως δεν κλήθηκε να αγωνιστεί στο σημερινό φιλικό.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.