ΠΑΦΟΣ: Υπάρχει ανθρωπιά - Πολίτης εντόπισε φάκελο με χιλιάδες ευρώ

ΠΑΦΟΣ: Υπάρχει ανθρωπιά - Πολίτης εντόπισε φάκελο με χιλιάδες ευρώ

Πρώην αστυνομικός λοχίας βρήκε ένα φάκελο στο προαύλιο του Νοσοκομείο Πάφου, ο οποίος περιείχε το χρηματικό ποσό των 3.500 ευρώ.

Ο πολίτης μόλις βρήκε τον φάκελο το πρώι της Παρασκευής (23/3) παρέδωσε τον φάκελο στο αστυνομικό σταθμό Πάφου.

Ο φάκελος παραλήφθηκε και καταγράφηκε ως ευρεθείσα περιουσία, χωρίς ωστόσο μέσα στο φάκελο εκτός από τα χρήματα να υπάρχει οποιοδήποτε αναγνωριστικό στοιχείο.

Μέχρι στιγμής ο ιδιοκτήτης του φακέλου δεν τον έχει αναζητήσει στην Αστυνομία.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στόχος η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που είχαν διακοπεί - «Κλείδωσε» η συνάντηση ΠτΔ - Ολγκίν

Λετυμπιώτης: Στόχος η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που είχαν διακοπεί - «Κλείδωσε» η συνάντηση ΠτΔ - Ολγκίν

Στην εκπομπή «Από Μέρα σε μέρα» μίλησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτη ο οποίος αναφέρθηκε στην συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, αναφέρθηκε στη παραβίαση του εναέριου χώρου καθώς στη συνάντηση του Προέδρου της δημοκρατίας με την κ. Ολγκίν.