Κύπρια ηθοποιός παραδέχεται ότι υπήρξε το τρίτο πρόσωπο σε σχέση - VIDEO

Κύπρια ηθοποιός παραδέχεται ότι υπήρξε το τρίτο πρόσωπο σε σχέση - VIDEO

H Κύπρια ηθοποιός παραδέχτηκε στην κάμερα ότι υπήρξε το τρίτο πρόσωπο σε σχέση. 

Και όμως η Έλενα Χριστοφή δήλωσε ότι στο παρελθόν και χωρίς να είναι φυσικά αυτό εις γνώση της, υπήρξε το τρίτο πρόσωπο σε σχέση.

Η ταλαντούχα πρωταγωνίστρια της θεατρικής κωμωδίας ''Φούστα Μπλούζα'' δήλωσε στην κάμερα του ''Όλα Για Σένα" και στην Χριστιάνα Αντωνίου: "Υπήρξα... ναι. Το έμαθα ύστερα. Εντάξει ετέλειωσαν τα πράματα. Δόξα σοι ο Θεός ήβρα τον άντρα μου, επαντρεύτηκά τον έκαμα τα κοπελλούθκια μου και όλα καλά". 

Σχετικά με την απιστία και κατά πόσο θα την συγχωρούσε η Έλενα Χριστοφή δήλωσε: "Θα μπορούσα... Υπό προϋποθέσεις ναι. Δεν είμαι ο άνθρωπος που είμαι απόλυτος σε πράγματα. Δίνω και δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες. Ο άνθρωπος δεν είναι μονογαμικός.''. 

Δείτε τις δήλωσεις της Έλενας Χριστοφή στο 0:15':

https://www.youtube.com/watch?v=H0OXIG0jw98

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE