Μα κύριε Εισαγγελέα μου, θέλω κι εγώ να σβήσει το 'λαπόρτο'

Μα κύριε Εισαγγελέα μου, θέλω κι εγώ να σβήσει το 'λαπόρτο'

Η παραδοχή του Γενικού Εισαγγελέα ότι σβήνονται πρόστιμα σε οδηγούς, μάλλον πέρασε λίγο στο «ντούκου».

Του Ιάκωβου Ιακώβου

Μετά την παραδοχή που έγινε την Πέμπτη (22/3) αλλά και την προσπάθεια συμμαζέματος την Παρασκευή (23/3), το αίσθημα αδικίας συνεχίζει να είναι στο προσκήνιο.

Συγκεκριμένα ο Γενικός Εισαγγελέας σε ανακοίνωση του προσπάθησε να τα συμμαζέψει κι ανάφερε ότι «η Νομική Υπηρεσία δεν διαγράφει αδιάκριτα και συλλήβδην τροχαίες παραβάσεις».

Όμως αυτό δεν εκμηδενίζει το γεγονός ότι διαγράφηκαν αποσπασματικά πέραν των 3082 καταγγελιών που έγιναν κατά την αρχική λειτουργία της φωτοεπισήμανσης στην Λεωφόρο Γεωργίου Γρίβα Διγενή στην Έγκωμη.

Ο δρόμος αυτός ήταν πάντα με όριο 50km/h απλά σε κάποια φάση τοποθετήθηκε η φωτοεπισήμανση.

Για όλους αυτούς τους οδηγούς που τους σταματά η Αστυνομία σε δρόμους 4ων λωρίδων με όριο 50km ή σε δρόμους ακατοίκητων περιοχών όπου και πάλι καθορίστηκε χωρίς λόγο και αυτόνομα τόσο χαμηλό όριο, τι πρέπει να συμβεί;

Κι αυτό γιατί είναι πολλοί οι οδηγοί που κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς άδεια, αφού γεμίζουν με βαθμούς ποινής από δρόμους που τοποθετήθηκε αυθαίρετα το χαμηλό όριο

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE