ΛΑΡΝΑΚΑ- ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Με βαριά τραύματα σε όλο το σώμα νοσηλευόταν ο αποβιώσαντας

ΛΑΡΝΑΚΑ- ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Με βαριά τραύματα σε όλο το σώμα νοσηλευόταν ο αποβιώσαντας

Με βαριά τραύματα σε όλο του το σώμα, είχε μεταφερθεί στο Γεν. Νοσοκομείο Λάρνακας, ο άτυχος Σωφρόνης Ευσταθίου, αποτέλεσμα του τροχαίου στο οποίο ενεπλάκη.

Γύρω στις 7.10μ.μ. της Πέμπτη 22 Μαρτίου, απεβίωσε ο 67χρονος Σωφρόνης Ευσταθίου από τη Λάρνακα, ο οποίος νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας μετά από τραυματισμό του σε τροχαία οδική σύγκρουση που σημειώθηκε οκτώ ημέρες προηγουμένως στη Λάρνακα.

Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 12 το μεσημέρι, της 14ης Μαρτίου, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 67χρονος με συνοδηγό 66χρονη στη λεωφόρο Αγγελόκτιστης στο Κίτι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του με αποτέλεσμα να ανέβει σε πεζοδρόμιο, να προσκρούσει σε σιδερένια περίφραξη, αποκόπτοντας την και ακολούθως να προσκρούσει σε δέντρο και να ακινητοποιηθεί.

Από τη σύγκρουση οι δύο επιβαίνοντες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα  στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου ο 67χρονος διαπιστώθηκε ότι υπέστη πολλαπλά κατάγματα σε όλο του το σώμα και ρήξη σπλήνας και κρατήθηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η Τροχαία Λάρνακας διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE