Προπόνηση τερματοφυλάκων τύπου Ο.Υ.Κ στην Αργεντινή- VIDEO

Προπόνηση τερματοφυλάκων τύπου Ο.Υ.Κ  στην Αργεντινή- VIDEO

Κάποιους όχι και τόσο συνηθισμένους τρόπους προπόνησης σε τερματοφύλακες έχει επιλέξει να κάνει ένας προπονητής σε ποδοσφαιρικό σύλλογο νέων στην Αργεντινή.

Οι τερματοφύλακες καλούνται να πιάσουν τη μπάλα πίσω από έναν φράχτη που φλέγεται ή κρεμασμένοι από τα πόδια. Και ενώ αυτό προκάλεσε κάποια αρνητικά σχόλια, ο προπονητής απολογήθηκε λέγοντας ότι δεν ήταν ιδέα του συλλόγου και ότι απλώς αντέγραψε τακτικές που γίνονται στο εξωτερικό.

Ζήτησε συγγνώμη αν ενοχλήθηκαν κάποιοι αλλά οι τεχνικές του έγιναν πολύ γρήγορα viral.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=57&v=cgITlqT4U6Y

Από newsbeast.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE