ΒΙΝΤΕΟ – Οι δηλώσεις του δικηγόρου και οι κινήσεις Πέτεφ μετά την κατάθεση

ΒΙΝΤΕΟ – Οι δηλώσεις του δικηγόρου και οι κινήσεις Πέτεφ μετά την κατάθεση

Λίγο πριν τις 17:30 της Πέμπτης (22/03) ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Ιβάιλο Πέτεφ στην Αστυνομία.

Ο Βούλγαρος τεχνικός κλήθηκε στο Αρχηγείο Αστυνομίας μετά τις δηλώσεις που έκανε προ ημερών αλλά και την κατάθεση των τριών παικτών της Ομόνοιας, Μαργκάσα, Σοάρες και Λόπες για την υπόθεση.

Του Ανδρέα Χρίστου

Οι τρεις παίκτες αλλά και η Ομόνοια μηνύουν τον Πέτεφ για δυσφημιστικά σχόλια και ο Βούλγαρος τεχνικός μετέβηκε στο Αρχηγείο για να καταθέσει και να διευκρινίσει την θέση του για όσα είπε.

Μετά την κατάθεση δεν προχώρησε σε δηλώσεις όμως ο Βούλγαρος τεχνικός έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετος και σίγουρος για τις κινήσεις του.

Στη συνέχεια ο Πάνος Παφίτης που τον εκπροσωπεί μίλησε στα ΜΜΕ και τόνισε ότι ο κ. Πέτεφ θα προχωρήσει σε διάσκεψη Τύπου στις 20:00 (22/03) σε γνωστό ξενοδοχείο της Λευκωσίας.

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

Σε μια εποχή όπου η ενημέρωση εξελίσσεται με ταχύτητα… πρωταθλητισμού, το Themasports πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό άλμα στο μέλλον. Παρουσιάζει τη νέα του εικόνα, τη νέα του φιλοσοφία, αλλά και έναν ανανεωμένο αέρα που στοχεύει να αλλάξει τα δεδομένα στο αθλητικό ρεπορτάζ στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE