Βίντεο που κόβει την ανάσα- Γλίτωσε για μερικά εκατοστά

Βίντεο που κόβει την ανάσα- Γλίτωσε για μερικά εκατοστά

Από του χάρου τα δόντια, γλίτωσε μοτοσικλετιστής, που προσπάθησε να προσπεράσει φορτηγό, ενώ ερχόταν δεύτερο φορτηγό από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Βίντεο που κατέγραψε ο ίδιος ο μοτοσικλετιστής στην Ινδία και το οποίο δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα ‘Liveleak’ στις 20/3, δείχνει την προσπάθεια του να προσπεράσει φορτηγό, ενώ από την αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας, περνά ξυστά άλλο φορτηγό.

Για μερικά εκατοστά, ο τυχερός μοτοσικλετιστής γλίτωσε από σοβαρό τροχαίο, με τα δραματικά δευτερόλεπτα να καταγράφονται από κάμερα στο κράνος του.

Δείτε το βίντεο:

Χ. Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE