ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 32χρονο παιδόφιλο- Αρχεία παιδικής πορνογραφίας στον υπολογιστή του

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 32χρονο παιδόφιλο- Αρχεία παιδικής πορνογραφίας στον υπολογιστή του

Υπόθεση παιδικής πορνογραφίας διερευνά η Αστυνομία, για την οποία συνελήφθη την Πέμπτη 22/3 32χρονος, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από πληροφορία που λήφθηκε στην Αστυνομία μέσω της Europol, η οποία ανέφερε πως χρήστης του διαδικτύου σχετίζεται με ένα αρχείο φωτογραφίας με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Αφού μετά από εξετάσεις που έγιναν, εξακριβώθηκε ότι ο πιο πάνω χρήστης του διαδικτύου είναι ο 32χρονος, μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων της Αστυνομίας, ερεύνησαν το πρωί σήμερα, βάσει Δικαστικού εντάλματος, την οικία του 32χρονου, στην επαρχία Λευκωσίας, όπου εντόπισαν σε ένα σκληρό δίσκο φύλαξης ηλεκτρονικών δεδομένων, αριθμό αρχείων φωτογραφίας με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ο πιο πάνω σκληρός δίσκος, καθώς και ένας πύργος  ηλεκτρονικού υπολογιστή, δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και ένα κινητό τηλέφωνο, που επίσης εντοπίστηκαν εντός της οικίας, κατασχέθηκαν από τα μέλη της Αστυνομίας για περαιτέρω εξετάσεις.

Ο 32χρονος συνελήφθη βάσει Δικαστικού εντάλματος γύρω στις 11.40π.μ., και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ένα βήμα πριν από τη Γενεύη - Η Λευκωσία θέτει  κόκκινες γραμμές - Στην Κύπρο σήμερα ο Βρετανός Υφυπουργός Ευρώπης 

Ένα βήμα πριν από τη Γενεύη - Η Λευκωσία θέτει  κόκκινες γραμμές - Στην Κύπρο σήμερα ο Βρετανός Υφυπουργός Ευρώπης 

Με ρεαλισμό, αλλά και έτοιμη να αντιμετωπίσει τις όποιες προκλήσεις πιθανόν να παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της διευρυμένης διάσκεψης για το κυπριακό στη Γενεύη, η Λευκωσία θέτει κόκκινες γραμμές, βάζοντας δύο στόχους: Ο πρώτος, αφορά στη συνέχιση της διαδικασίας, μετά το τέλος της διάσκεψης, με τον ΓΓ των ΗΕ να θέτει ουσιαστικά έναν οδικό χάρτη και ο δεύτερος, να αποτραπεί οποιαδήποτε προσπάθεια, από τους συμμετέχοντες, να μοιράσουν τη διαφορά. Οι επιδιώξεις της τουρκικής πλευράς για κυριαρχική ισότητα είναι γνωστές. Η Λευκωσία ωστόσο, έχοντας στις αποσκευές της το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί η ίδια, που δεν είναι άλλο από τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας, επιδιώκει να επαναρχίσουν οι συνομιλίες, από το σημείο όπου διακόπηκαν το 2017.   

BEST OF TOTHEMAONLINE