Πολύνεκρη έκρηξη σε χημικό εργοστάσιο στην Τσεχία– Τουλάχιστον έξι νεκροί

Πολύνεκρη έκρηξη σε χημικό εργοστάσιο στην Τσεχία– Τουλάχιστον έξι νεκροί

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί τραυματίσθηκαν σοβαρά από έκρηξη που σημειώθηκε την Πέμπτη (22/3) το πρωί σε χημικό εργοστάσιο στο Κράλουπι-ναντ-Βλτάβου (30 χλμ. βόρεια της Πράγας), ανακοίνωσε η Πυροσβεστική.

«Λάβαμε την πληροφορία για έξι νεκρούς και άλλους σοβαρά τραυματίες», δήλωσε η εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της περιφέρειας της Κεντρικής Βοημίας, η Βλαντιμίρα Κερέκοβα, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων CTK.

Το νοσοκομείο Βινοχράντι της Πράγας τέθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και ετοιμάζεται να υποδεχθεί «σημαντικό αριθμό» ασθενών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE