Περάσαμε Fun-ταστικά στα Fun Day του χυμού ΕΝΑ!

Περάσαμε Fun-ταστικά στα Fun Day του χυμού ΕΝΑ!

Το Σάββατο 10 Μαρτίου στο My Mall στη Λεμεσό και την Κυριακή 11 Μαρτίου στο Τhe Mall στη Λευκωσία, η ομάδα του χυμού ΕΝΑ χάρισε στους μικρούς της φίλους δυο Fun-ταστικά Fun Day γεμάτα διασκέδαση, εκπλήξεις και juicy στιγμές όπως μόνο ο ΕΝΑ ξέρει.

Κατά τη διάρκεια των ‘ΕΝΑ FUN DAY’, ο E.J., η αγαπημένη μασκότ των παιδιών, χόρεψε στους ρυθμούς του beatboxer, φωτογραφήθηκε με τα παιδιά στο photobooth, και έκανε πατινάζ στο παγοδρόμιο εντυπωσιάζοντας μικρούς και μεγάλους.

Με την καθοδήγηση της ομάδας του ΕΝΑ τα παιδιά χωρίστηκαν σε ομάδες βασισμένες στα χρώματα του αγαπημένου τους χυμού! Οι μπλε και οι κόκκινοι έπαιξαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους και έκαναν face painting, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε η τεράστια οθόνη με το memory game του χυμού ΕΝΑ. 

Για νέα, διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, healthy tips και πολλές juicy συνταγές, στη σελίδα του Χυμού ΕΝΑ στο Facebook ή στην ιστοσελίδα του στο www.enajuice.com.

Χυμός ΕΝΑ! Πρώτη γεύση, αμέτρητη απόλαυση!

Ο χυμός ΕΝΑ είναι ένα προϊόν του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE