ΚΑΙΡΟΣ: 'Βουτιά' της θερμοκρασίας από τους 30 βαθμούς - Φεύγει η σκόνη

ΚΑΙΡΟΣ: 'Βουτιά' της θερμοκρασίας από τους 30 βαθμούς - Φεύγει η σκόνη

Θερμή αέρια μάζα θα επηρεάζει την περιοχή μέχρι και την Παρασκευή 23/3. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα σκόνη, που αναμένεται να υποχωρήσει από το απόγευμα του Σαββάτου 24/3.

Το απόγευμα της Πέμπτης (22/3) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα νοτιοδυτικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, ενώ στα προσήνεμα το απόγευμα μέχρι ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως  νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα νοτιοδυτικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό και στα ψηλότερα ορεινά, γύρω στους 14 στα νότια και τα ανατολικά παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια.

Την Παρασκευή (23/3) ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με μέσες κυρίως νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 25 στα παράλια και στους 22 στα ψηλότερα ορεινά

Το Σάββατο (24/3) παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές.

Την Κυριακή (25/3) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κατά διαστήματα.

Τη Δευτέρα (26/3) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση το Σάββατο και σταδιακά μικρή άνοδο από την Κυριακή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE