Όταν η Ευριπίδου συνάντησε τον Αλεξάνδρου στα φανάρια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Όταν η Ευριπίδου συνάντησε τον Αλεξάνδρου στα φανάρια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τι θα κάνατε εσείς αν βλέπατε στο φανάρι τον σύζυγό σας; Πάντως η Ευριπίδου πρωτοτύπησε...

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, την Πέμπτη, 22 Μαρτίου, μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους followers της στο Instagram, όπου φαίνεται να είναι σταματημένη στα φανάρια.

Ωστόσο, το σταματημένο αυτοκίνητο μπροστά της ήταν γνώριμο για την παρουσιάστρια, αφού δεν ήταν άλλο από αυτό του συζύγου της, Νεκτάριου Αλεξάνδρου.

Και η Ευριπίδου ανέβασε το στιγμιότυπο στα social media με την λεζάντα: «Όταν ο Νεκτάριος είναι μπροστά σου στα φώτα».

Δείτε την εικόνα απο την τυχαία συνάντησή τους στους δρόμους της πόλης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρώτη συνεδρία του Υπουργικού με τη νέα σύνθεση - Οι πέντε προτεραιότητες που έθεσε ο ΠτΔ

Πρώτη συνεδρία του Υπουργικού με τη νέα σύνθεση - Οι πέντε προτεραιότητες που έθεσε ο ΠτΔ

Στις πέντε προτεραιότητες που τέμνουν οριζοντίως όλες τις αποφάσεις καθώς και στην υλοποίηση του προεκλογικού προγράμματος, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, υπό τη νέα σύνθεση του, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE