ΠΑΦΟΣ: Ξέσπασε στα ξαφνικά φωτιά σε υπνοδωμάτιο

ΠΑΦΟΣ: Ξέσπασε στα ξαφνικά φωτιά σε υπνοδωμάτιο

Σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν σε διαμέρισμα στην Τρεμιθούσα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 10 περίπου το πρωί της Πέμπτης (22/03) χωρίς να κινδυνέψουν οι ένοικοι.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομία, η πυρκαγιά ξέσπασε στο υπνοδωμάτιο διαμερίσματος, στον πρώτο όροφο.

Για την κατάσβεση της στη σκηνή έσπευσαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας και από περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαφάνηκε πως η φωτιά εκδηλώθηκε σε σύστημα κλιματισμού στο υπνοδωμάτιο.

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο σύστημα κλιματισμού  καθώς επίσης και στην βαφή των τοίχων και της οροφής  του  υπνοδωματίου.

Το ύψος των ζημιών ανέρχεται στα 1000 ευρώ περίπου.

Στην κατοικία υπήρχαν ένοικοι οι οποίοι δεν κινδύνεψαν χάρη στην άμεση εκκένωση του χώρου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE