ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκλεψαν όχημα έξω από σχολείο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκλεψαν όχημα έξω από σχολείο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κλοπή οχήματος από την περιοχή Παλλουριώτισσας διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους ‘Παρατηρητές της Γειτονιάς’ της περιοχής Ομορφίτας και Καϊμακλίου, την Τρίτη (20/3), μεταξύ των ωρών 16:00 – 18:00 το απόγευμα, κλάπηκε από την οδό Αιγαίως 24 στην Παλλουριώτισα, απέναντι από το Λύκειο και Γυμνάσιο της περιοχή, όχημα μάρκας Suzuki Vitara Grand Suv.

Σύμφωνα με την περιγραφή, το όχημα είχε βουλωμένη πόρτα οδηγού και γρατζουνίσματα στο μπροστινό μέρος. Επίσης, ο έξτρα τροχός στο πίσω μέρος, είναι καλυμμένος με ύφασμα.

Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε, παρακαλείται να καλέσει στο τηλέφωνο 1460.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE