ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκλεψαν όχημα έξω από σχολείο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκλεψαν όχημα έξω από σχολείο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κλοπή οχήματος από την περιοχή Παλλουριώτισσας διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους ‘Παρατηρητές της Γειτονιάς’ της περιοχής Ομορφίτας και Καϊμακλίου, την Τρίτη (20/3), μεταξύ των ωρών 16:00 – 18:00 το απόγευμα, κλάπηκε από την οδό Αιγαίως 24 στην Παλλουριώτισα, απέναντι από το Λύκειο και Γυμνάσιο της περιοχή, όχημα μάρκας Suzuki Vitara Grand Suv.

Σύμφωνα με την περιγραφή, το όχημα είχε βουλωμένη πόρτα οδηγού και γρατζουνίσματα στο μπροστινό μέρος. Επίσης, ο έξτρα τροχός στο πίσω μέρος, είναι καλυμμένος με ύφασμα.

Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε, παρακαλείται να καλέσει στο τηλέφωνο 1460.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE