ΛΑΡΝΑΚΑ: Ελεύθερος ο αστυνομικός που φέρεται να εκσπερμάτωσε σε πόρτα οικίας

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ελεύθερος ο αστυνομικός που φέρεται να εκσπερμάτωσε σε πόρτα οικίας

Ελεύθερος είναι από την Τετάρτη (21/03) ο αστυνομικός, ο οποίος  φέρεται να εκσπερμάτωσε στην πόρτα οικίας γυναίκας από την Λάρνακα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ο εν λόγω αστυνομικός αφέθηκε ελεύθερος εν αναμονή των αποτελεσμάτων των επιστημονικών εξετάσεων από τα υγρά που εντοπίστηκαν στην πόρτα του σπιτιού της παραπονούμενης.

Όπως μας αναφέρθηκε, ο αστυνομικός βρίσκεται εκτός καθηκόντων, ενώ εναντίον του εξετάζεται πειθαρχική έρευνα.

Θυμίζουμε πως ο εν λόγω αστυνομικός φέρεται να εκσπερμάτωσε στην πόρτα της οικίας της παραπονούμενης, αφού προηγουμένως την ακολουθήσε από το αεροδρόμιο, μέχρι το σπίτι της.

Στην ανάκριση του ο εν λόγω αστυνομικός παραδέχθηκε ότι πράγματι ακολούθησε τη γυναίκα μέχρι την οικία της, όμως ισχυρίζεται ότι δεν εκσπερμάτωσε πάνω στην οικία του σπιτιού της, αλλά έφτυσε.

Να σημειώσουμε πως ο  Αρχηγός της Αστυνομίας, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για το συμβάν, έδωσε αμέσως οδηγίες προκειμένου να τεθεί σε διαθεσιμότητα το εν λόγω μέλος της δύναμης.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE