Δεν ξέχασαν ποτέ την αγαπημένη τους αστυνομικό Έλενα Νικολάου

Δεν ξέχασαν ποτέ την αγαπημένη τους αστυνομικό Έλενα Νικολάου

Αιμοδοσία εις την μνήμη της αστυνομικού Έλενας Νικολάου η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 33 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο, διοργανώνουν φίλοι και συγγενείς

Η αστυνομικός Έλενα Νικολάου, τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο, ενώ έφυγε από τη ζωή, στις 04 Ιουνιου του 2016 στο Ογκολογικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου.

Η Έλενα, κάτοικος Κοφίνου, υπηρετούσε , το τελευταίο διάστημα στο αρχείο του Αστυνομικού Σταθμού Κοφίνου.

Οι φίλοι και δικοί της άνθρωποι, θέλοντας να τιμήσουν την μνήμη της, διοργανώνουν αιμοδοσία η οποία θα πραγματοποιηθεί στο γυμναστήριο Fitness gym στην Κοφίνου.

Όπως σημειώνουν η αιμοδοσία θα γίνει τη Δευτέρα 23 Απριλίου από τις 18:30 το απόγευμα μέχρι τις 20:30 το βράδυ στο χώρο του γυμναστηρίου.

Καλούν όσους τιμούν την μνήμη της, να προσφέρουν λίγο από το πολύτιμο αίμα τους.

Να σημειώσουμε πως την αιμοδοσία στηρίζει η EUROPA DONNA Κύπρου και η εθελοντική ομάδα Αγ. Φωτεινής Κοφίνου

Η 33χρονη Έλενα άφησε πίσω της σύζυγος και ένα ανήλικο αγοράκι.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE