ΛΑΡΝΑΚΑ: Επ’ αόριστον απεργία λεωφορείων που μετέφεραν μαθητές – ΠΙΝΑΚΑΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Επ’ αόριστον απεργία λεωφορείων που μετέφεραν μαθητές – ΠΙΝΑΚΑΣ

Χωρίς λεωφορεία έμειναν οι μαθητές της επαρχίας Λάρνακας , λόγω της απόφασης της εταιρείας «Ζήνωνας» για επ’ αόριστον διακοπή δρομολογίων.

Ταλαιπωρία για γονείς και μαθητές της επαρχία Λάρνακας αφού, τα σχολικά λεωφορεία ανακοίνωσαν διακοπή δρομολογίων μέχρι νεωτέρας.    

Η εταιρεία φαίνεται να προχώρησε στην απόφαση αυτή λόγω οφειλών. 

Οι μαθητές που επηρεάζονται κυρίως μαθητές είναι αυτοί που διαμένουν στις κοινότητες Τόχνης, Χοιροκοιτίας, Ζυγίου Μαρωνίου, Σκαρίνου, Μαρί, Ψεματισμένου, Κοφίνου, Αγίου Θεοδώρου, Αγγλισίδων και Αλεθρικού, οι οποίοι φοιτούν στα Νηπιαγωγεία/Δημοτικά σχολεία Ζυγίου, Μαρωνίου και Λευκάρων και των Γυμνασίων Λευκάρων και Αθηένου και Βεργίνας καθώς και του Λυκείου Βεργίνας.    

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE