Επικοινωνία των δύο στρατιωτικών από τις φυλακές με τους γονείς τους- Τι ζήτησαν

Επικοινωνία των δύο στρατιωτικών από τις φυλακές με τους γονείς τους- Τι ζήτησαν

Τηλεφωνική επικοινωνία για 10 λεπτά με τους γονείς τους είχαν την Τετάρτη 21/3 οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Οπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 Ελλάδος, το αίτημά τους ήταν να τους πάνε στο επισκεπτήριο της Παρασκευής καινούργια βιβλία για να περνούν τις ώρες τους. Η αγωνία των γονιών για τα δύο παιδιά ήταν αν τους φέρονται καλά οι Τούρκοι κάτι που αποκόμισαν μετά τη συνομιλία.

Οι δύο στρατιωτικοί καθησύχασαν και εμψύχωσαν τους γονείς τους, λέγοντάς τους πως όλα θα πάνε καλά. Τώρα ετοιμάζονται για το επερχόμενο επισκεπτήριο της Παρασκευής, το τρίτο στις φυλακές.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.