Επικοινωνία των δύο στρατιωτικών από τις φυλακές με τους γονείς τους- Τι ζήτησαν

Επικοινωνία των δύο στρατιωτικών από τις φυλακές με τους γονείς τους- Τι ζήτησαν

Τηλεφωνική επικοινωνία για 10 λεπτά με τους γονείς τους είχαν την Τετάρτη 21/3 οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Οπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 Ελλάδος, το αίτημά τους ήταν να τους πάνε στο επισκεπτήριο της Παρασκευής καινούργια βιβλία για να περνούν τις ώρες τους. Η αγωνία των γονιών για τα δύο παιδιά ήταν αν τους φέρονται καλά οι Τούρκοι κάτι που αποκόμισαν μετά τη συνομιλία.

Οι δύο στρατιωτικοί καθησύχασαν και εμψύχωσαν τους γονείς τους, λέγοντάς τους πως όλα θα πάνε καλά. Τώρα ετοιμάζονται για το επερχόμενο επισκεπτήριο της Παρασκευής, το τρίτο στις φυλακές.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE