Δηλώσεις Σκέμπρι στην Μάλτα: ‘Η εμπειρία μου με τον Απόλλωνα…’

Δηλώσεις Σκέμπρι στην Μάλτα: ‘Η εμπειρία μου με τον Απόλλωνα…’

Θεωρεί ότι βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του.

Ο λόγος για τον άσο του Απόλλωνα Αντρέ Σκέμπρι, ο οποίος κλήθηκε να μιλήσει στους Times of Malta λίγο πριν από το διεθνές φιλικό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του με το Λουξεμβούργο.

«Η εμπειρία μου στον Απόλλωνα Λεμεσού με έχει βοηθήσει να αναπτύξω τα χαρακτηριστικά μου ως παίκτης. Δεδομένου ότι ήμουν σε έξι χώρες σε μια δεκαετία, νοιώθω ότι έχω φτάσει ένα σημαντικό επίπεδο ωριμότητας» είπε ανάμεσα σ΄ άλλα.

Ο συντάκτης του δημοσιεύματος στέκεται στη φετινή παρουσία του 31χρονου παίκτη, ο οποίος «έχει μια από τις καλύτερές του σεζόν στο εξωτερικό, καθώς ο Απόλλωνας είναι πρωτοπόρος στο κυπριακό πρωτάθλημα, τρεις βαθμούς μπροστά από τον γίγαντα ΑΠΟΕΛ».

Σημειώνει στη συνέχεια: «Ο πρώην άσος της Ομόνοιας και της Μποαβίστα, έχει σκοράρει 9 γκολ, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και ένα απέναντι στην Αταλάντα στη φάση των ομίλων».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.