Ο Σκέμπρι για τον Απόλλωνα – Πως νιώθει, η κορυφή, η συνέχεια και το Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Σκέμπρι για τον Απόλλωνα – Πως νιώθει, η κορυφή, η συνέχεια και το Τσάμπιονς Λιγκ

Ο επιθετικός του Απόλλωνα, Αντρέ Σκέμπρι, επί της ευκαιρίας που είναι με την Εθνική Μάλτας για το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας με τη Φινλανδία, μίλησε σήμερα στη δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος.

Μεταξύ άλλων, ο Σκέμπρι μίλησε και για τον Απόλλωνα, λέγοντας:

«Είμαι σίγουρος ότι μπορώ να βοηθήσω τους νεαρούς που βρίσκονται στην Εθνική με την εμπειρία μου. Μπορώ να είμαι μια έμπνευση για όλους αυτούς που έχουν ένα όνειρο να γίνουν ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας μια μέρα.  Επίσης χρειαζόμαστε περισσότερους παίκτες να πηγαίνουν να παίζουν στο εξωτερικό. Στην Κύπρο, είμαι πολύ χαρούμενος στον Απόλλωνα. Τώρα που είμαστε στην κορυφή με 3 βαθμούς διαφορά και με 7 αγώνες να απομένουν, θα δώσουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τον τίτλο και να προκριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εντόπισαν χειροβομβίδα σε υποστατικό στην Αγία Νάπα - Δείτε φωτογραφία από την σκηνή

Εντόπισαν χειροβομβίδα σε υποστατικό στην Αγία Νάπα - Δείτε φωτογραφία από την σκηνή

Γύρω στο μεσημέρι του Σαββάτου άγνωστος κάλεσε στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας και ανέφερε ότι έχουν τοποθετηθεί εκρηκτικοί μηχανισμοί σε συγκεκριμένο υποστατικό στην Αγία Νάπα και σε άλλους χώρους που δεν προσδιόρισε.

BEST OF TOTHEMAONLINE