ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Προκαλεί αηδία ο 63χρονος – Ασέλγησε σε βάρος 200 παιδιών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Προκαλεί αηδία ο 63χρονος – Ασέλγησε σε βάρος 200 παιδιών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αποτροπιασμό στο πανελλήνιο προκαλούν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον 63χρονο που ασελγούσε σε βάρος ανήλικων παιδιών στη Θεσσαλονίκη.

Βάσει πληροφοριών, οι ανακριτές της Ελληνικής Αστυνομίας εκτιμούν ότι ο δράστης είχε κακοποιήσει περισσότερα από 200 παιδιά, σε χρονικό διάστημα 20 ετών.

Την Τρίτη (20/03) το πρωί ο 63χρονος οδηγήθηκε στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης, όπου εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν ομόφωνα την προφυλάκισή του.

Μάλιστα, φέρεται να ομολόγησε ότι κακοποιούσε τα παιδιά δίπλα από το δωμάτιο, στο οποίο βρισκόταν κατάκοιτη η γυναίκα του.

Ο ίδιος φέρεται να είπε χαρακτηριστικά: «Η γυναίκα μου κοιμόταν, δεν ξυπνούσε εύκολα. Έφερνα τα παιδιά και πηγαίναμε στο δωμάτιο μου. Κάναμε ησυχία, δεν την ενοχλούσαμε».

Ο 63χρονος Αλέξανδρος Αγγελούδης που ήταν δάσκαλος τένις, πλησίαζε τα παιδιά και τους πρότεινε σεξουαλική επαφή, έναντι αμοιβής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.