Μόνο με προστατευτικό παίζει ο Στρούνα (τα νέα της προπόνησης)

Μόνο με προστατευτικό παίζει ο Στρούνα (τα νέα της προπόνησης)

Η Ανόρθωση συνεχίζει την προετοιμασία της για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ομόνοια, έχοντας αρκετές απουσίες ελέω του ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές απουσιάζουν με τις Εθνικές τους ομάδες.

Αναλυτικά η ενημέρωση της «Κυρίας»:

Συγκεκριμένα απουσιάζουν με τις Εθνικές τους ομάδες οι Οικονομίδης (Κύπρος), Πηλέας, Ματθαίου, Χατζηπασχάλης (Ελπίδων), Μιχάλης Ιωάννου (Νέων), Χάρους (Ισραήλ), Ντούρις (Σλοβακία) και Αράζ (Αζερμπαϊτζάν).

Την ίδια στιγμή, εκτός του κανονικού προγράμματος προπόνησης βρίσκονται οι Γκάντσιεφ και Αρτυματάς, με τον Βούλγαρο μέσο να ακολουθεί φυσιοθεραπεία και τον Κύπριο αμυντικό να προπονείται ατομικά.

Μέρος του κανονικού προγράμματος ακολούθησε ο Ντουγκλάο ενώ κανονικά προπονείται ο Στρούνα. Όσο αφορά το Σλοβένο αμυντικό, η συμμετοχή του στο επόμενο παιχνίδι θα εξαρτηθεί στο κατά πόσο θα μπορεί ή όχι να φορέσει ειδικό προστατευτικό στο σημείο που χτύπησε στον αγώνα με τον Απόλλωνα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130

Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130

130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE