ΛΑΡΝΑΚΑ: Γέμισε λύματα βόθρων κεντρικός δρόμος -Κίνδυνος για κατάρρευση -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Γέμισε λύματα βόθρων κεντρικός δρόμος -Κίνδυνος για κατάρρευση -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φωνάζουν οι κάτοικοι της περιοχής Μητρόπολης Σωτήρος στην Λάρνακα, για ετοιμόρροπη πολυκατοικία από την οποία διαρρέουν λύματα στους δρόμους.

Μεγάλη εστία μολύνσεως είναι πολυκατοικία, στην περιοχή Μητρόπολης Σωτήρος στην Λάρνακα, η οποία βρίσκεται πλησίον δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου.

Οι κάτοικοι της περιοχής, δεινοπαθούν μέσα στη δυσωδία και τα κουνούπια, εξαιτίας της συγκεκριμένης πολυκατοικίας, της οποίας οι αρμόδιοι εδώ και χρόνια δεν λένε να καθαρίσουν τα λιμνάζοντα ύδατα που ξεχειλίζουν από το σύστημα αποχέτευσης.

Στον υπόγειο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας μάλιστα, υπάρχει μόνιμα μια λίμνη από βρώμικα νερά που έχουν πρασινίσει.

Το οξύμωρο στην υπόθεση είναι ότι, στην εν λόγω πολυκατοικία, υπάρχουν ένοικοι και στεγάζονται μάλιστα και καταστήματα, ενώ υπάρχουν και άλλα σπίτια στην περιοχή.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στο ThemaOnline, o Δήμος Λάρνακας είναι ενήμερος για την κατάσταση και στο παρελθόν είχε υποσχεθεί ότι θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα, ωστόσο, πέραν κάποιων ενεργειών, δεν έχει γίνει τίποτα περισσότερο για να επιλυθεί το πρόβλημα.

Επίσης, όπως ενημερωθήκαμε, η συγκεκριμένη πολυκατοικία, μοιάζει με ετοιμόρροπη, λόγω και της παλιάς αρχιτεκτονικής της, αλλά και λόγω των σωλήνων που έχουν φθαρεί και διαβρωθεί από το νερό και τα λύματα.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE